Рекламации

При получаване на вашата поръчка вие имате правото да я прегледате за дефекти получили се по време на транспортирането. 
В случай, че бъде установено наличие на щети трябва незабавно да уведомите доставчика.
При липса на забележки от страна на клиента, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти по получената стока се считат за неоснователни и не следва да бъдат удовлетворени.

Срокът за отказ от поръчката е 14 дни считано от датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, сте влезли във владение на стоката/стоките или при договор, съгласно който потребителят поръчва няколко стоки с една поръчка, които се доставят поотделно: датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, сте влезли във владение на последната стока.

При желание за замяна или връщане, моля попълнете формуляр за връщане

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най–евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно.

14–дневният срок започва да тече от датата на:

  •          сключване на договора – при договор за услуги
  •          приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

 


Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам! 
Обади се