Често задавани въпроси 

За розите

От истинско дърво ли са розите?

Розовите пъпки са изработени от брезов фурнир, а след това грижливо оформени и оцветени с нетоксични бои на водна основа. Стъблата на розите са оформени от гъвкава тел и са увити със зелена флорална хартия. 

Предлагате ли рози на едро?

Да! Имаме удоволствието да работим с цветарски магазини в цялата страна. На своите партньори предлагаме преференциални цени. За да получите индивидуална оферта, моля свържете се с нас на телефон 0888 441 670 или на имейл hi@creativewoodenroses.bg

Предлагате ли различен брой рози в букет?

Разбира се! В сайта ни се предлагат букети с 25, 35 и 55 рози, но при интерес от страна на клиента бихме могли да изработим букет с различен брой рози /например 100 броя червени рози/. Нуждаете се от по–малък букет? Можем да ви предложим и букети с по–малко рози /например 13/. За целта е необходимо да се свържете с нас на телефон 0888 441 670 или на имейл hi@creativewoodenroses.bg

Предлагате ли индивидуални изработки?

Да! При нас можете да поръчате индивидуална изработка като сватбен букет, рози за декорация с по–къси дръжки и много други. Това, от което се нуждаем са вашите предпочитания и инструкции. Свържете се с нас на телефон 0888 441 670 или на имейл hi@creativewoodenroses.bg, за да уточним всички детайли по поръчката.

Предлагате ли друго освен рози в букет?

Ние от Creative Wooden Roses имаме желанието да разширим гамата от продукти предлагани на сайта ни. За момента обаче предлагаме единствено дървени рози аранжирани в букет.

Въпреки това, много наши клиенти предпочитат да поръчат връзка от 8 броя рози, които след това аранжират в кутия или кошница по техен избор и идея. Разгледайте наличните цветове рози, които са на ваше разположение за поръчка от тук. 

Доставка

До колко дни е доставката?

Доставката се извърша до 2 работни дни до офис на Еконт или до адрес след приета и обработена поръчка. Доставката до офис на Еконт е на цена 6 лв. Доставката до адрес е на цена 8 лв. Повече за условията ни за доставка можете да научите тук

Доставката до офис на Еконт или адрес на получател е БЕЗПЛАТНА за поръчки със стойност над 59 лв.

Доставяте ли извън България?

Доставки се извършват в Европа и извън Европа. Доставката за Европа се извършва до пощенски клон на цена от 10 лв., а извън Европа на цена от 15 лв. Доставката в Европа се извършва от 5 до 7 работни дни, а извън Европа от 10 до 14 работни дни.

Ако желаете да изпратите букет в или извън Европа, моля свържете се с нас предварително на телефон 0888 441 670 или по имейл hi@creativewoodenroses.bg, за да получите актуална информация относно цени и време за доставка съгласно крайната дестинация.

Връщане и замяна

Мога ли да върна или заменя поръчан букет?

При получаване на вашата поръчка, вие имате правото да я прегледате за дефекти получили се по време на транспортирането.
В случай, че бъде установено наличие на щети трябва незабавно да уведомите доставчика.
При липса на забележки от страна на клиента, всякакви последващи претенции за външни видими дефекти по получената стока се считат за неоснователни и не следва да бъдат удовлетворени.

Срокът за отказ от поръчката е 14 дни считано от датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, сте влезли във владение на стоката/стоките или при договор, съгласно който потребителят поръчва няколко стоки с една поръчка, които се доставят поотделно: датата, на която вие или трето лице, различно от превозвача и посочено от вас, сте влезли във владение на последната стока.

При желание за замяна или връщане, моля попълнете формуляр за връщане.

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже безусловно от договор от разстояние или от договор извън търговския обект, без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за доставка в случай, че е избрал различен от стандартния най–евтин за търговеца начин за доставяне на поръчката, както и разходите за връщането на стоката обратно. 14–дневният срок започва да тече от датата на:

  • сключване на договора – при договор за услуги
  • приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача

В рамките на 14 дни след заявеното желание за отказ от договора потребителят следва да върне стоката на търговеца. В срок от 14 дни, считано от датата, на която е бил уведомен за решението на потребителя да се откаже от договора, търговецът възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Плащане

Какви методи на плащане предлагате?

Предлаганите начини за плащане, които можете да използвате, за да закупите желаните продукти са:

1. Наложен платеж (плащане в брой на куриер при доставка) – плащането се извършва при доставка oт куриер или в офисите за доставка
2. Плащане с PayPal – ако притежавате PayPal акаунт можете да извършите плащането на сайта creativewoodenroses.bg
3. Банков превод с вносна бележка: Необходимо е да посетите най–удобния за вас клон, на която и да е банка и да преведете дължимата сума по банковата сметка на creativewoodenroses.bg

Пощенска Банка | Bulgarian Postbank

IBAN: BG56BPBI79291055654401
BIC: BPBIBGSFАко имате съществуваща банкова сметка в банка, дължимата сума се превежда от вашата сметка по сметката на creativewoodenroses.bg
Ако нямате банкова сметка, преводът се извършва чрез "ВНОСНА БЕЛЕЖКА", като съответно цената на банковата такса е малко по–висока, отколкото при платежното нареждане (между 2.00 и 6.00 лв. в зависимост от банката).

Попълнено "ПЛАТЕЖНО НАРЕЖДАНЕ" и "ВНОСНА БЕЛЕЖКА" се показва на последната стъпка от онлайн поръчката, когато е избран начин на плащане – банков превод.

* В графата "Основание за плащане" ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да попълните номера на поръчката, който се генерира след приключването на поръчката. Ако не се попълни номер, идентификацията на превода се затруднява и е възможно поръчката да не бъде активирана, тъй като няма да знаем за какво е плащането.

Вие се съгласявате с нашите бисквитки, ако продължите да използвате този уебсайт. Повече информация
 Настройки на "бисквитките"   Приемам! 
Обади се